La Ligne Verte fietsvakanties-wandelvakanties

link to our English website

Home  ►  boekingspagina    ◄ Wandelvakanties       ◄  Fietsvakanties 

 

 
U vindt ons op Facebook

 

  De aanmeldings- en boekingsprocedure

   Info: Betaling van de reissom
   Info: Reispapieren
   Info: Reisvoorwaarden, klachten, privacy en registratie van persoonlijke gegevens
   Info: Annulering van een door u geboekte reis
   Het aanmeldingsformulier invullen en online versturen

 

BETALING VAN DE REISSOM
 • Bij aanmelding wordt eerst nagegaan of de hotels beschikbaar zijn. Als dat het geval is krijgt u bericht dat wij een optie op de betreffende dagen hebben.
 • Voor de definitieve reservering dient u een aanbetaling van 10 % van de totale reissom te doen indien de tocht meer dan 6 weken na de aanbetaling aanvangt. U heeft na deze aanbetaling nog een bedenktijd van 7 dagen, indien de vertrekdag (1e hotelnacht) meer dan 42 dagen na aanmelding plaatsvindt.
 • Na ontvangst van de aanbetaling of het fiat van de betreffende credit card maatschappij voor een "mail/telephone order"-betaling sturen wij u de hotellijst (tevens factuur) met alle gegevens van de hotels naar u toe.
 • Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan. Bij een reservering minder dan 6 weken voor aanvang van de tocht dient de gehele reissom ineens te worden voldaan.
 • Betalingen dienen gedaan te worden ten name van: "La Ligne Verte BV" te Amsterdam

 • U dient het IBAN en soms ook het BIC nummer te vermelden:
  Het IBAN nummer is:  NL51INGB0004482927  (000= 3 x een nul!)
  Het BIC of SWIFT nummer is: INGBNL2A
   
 • Alle prijzen op onze website zijn van toepassing voor betaling via bankgiro overschrijving naar onze ING-bankrekening in Nederland. Bij betalingen met credit cards (MASTERCARD, VISA) wordt een opslag van 3% in rekening gebracht. U hoeft geen kaartgegevens aan ons te verstrekken. Wij zenden u een link naar een betaal-site.

 


 

"REIS"-PAPIEREN
 • La Ligne Verte verkoopt geen reizen, d.w.z. niet de reis van Nederland of Belgi naar het gebied in Frankrijk, waar uw wandel- of fietsvakantie plaatsvindt. U kunt bij ons geen vlieg-, bus- en treintickets bestellen. Wl kunnen wij voor u een taxi reserveren van of naar een station of vliegveld.
 • De "reis"papieren (hotellijst en samenvatting van de tocht) worden u gemaild na ontvangst van de aanbetaling of de volledige reissom. Het betreft in de regel een document met een kort dagprogramma, de hotellijst met alle adressen en telefoonnummers.
 • Er wordt niet met vouchers gewerkt, de kamers zijn op uw naam en op die van La Ligne Verte gereserveerd. U kunt de hotels zelf bellen om e.e.a. te controleren.
 • U wordt verzocht deze papieren zorgvuldig te controleren, ontvangst ervan te bevestigen en eventuele fouten per ommegaande te melden.
 • Een welkomstmap met de routebeschrijvingen en kaarten treft u pas aan bij aankomst bij het eerste hotel van uw arrangement.


 

REISVOORWAARDEN , privacy en registratie van persoonlijke gegevens, klachten.
 • Op de in deze website en de brochures van La Ligne Verte~ VALAC opgenomen vakantie-arrangementen zijn  de ReisvoorwaardenVALAC van toepassing.
 • Alle aanbiedingen geschieden vrijblijvend, waarmee bedoeld wordt dat zij worden aangeboden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en plaatsbeschikbaarheid. Op de reizen, die wij als reisagent/wederverkoper van met name genoemde Nederlandse touroperators aanbieden, zijn - via deze touroperators/reisbureaus - de ANVR-voorwaarden van toepassing. Op de overige reizen zijn de vergelijkbare boekings- en annuleringsvoorwaarden van VALAC van toepassing.
 • Persoonlijke gegevens worden niet aan anderen doorgegeven en uitsluitend voor eigen promotie activiteiten gebruikt. Op uw verzoek zullen al uw gegevens onmiddellijk gecorrigeerd of vernietigd worden. U kunt ons per email verzoeken mee te delen welke gegevens wij van u bijhouden. Wij registreren uitsluitend naam en email-adressen. Overige gegevens worden jaarlijks gewist.
 • Voor telefonisch contact over zaken betreffende uw verblijf in Frankrijk zijn wij telefonisch bereikbaar in Frankrijk. De contactgegevens vindt u in uw reismap.
 • Het adres van La Ligne Verte BV
  La Ligne Verte B.V.
  Dufaystraat 5-II, 1075 GR Amsterdam.

  Contact (email)

  Tel. 06 57 09 84 26.  (+31 Netherlands)
  Skype: laligneverte-valac


 

ANNULERING
 • Uw eventuele annulering dient per email te worden gericht aan: La Ligne Verte ~ VALAC: Contact.

 • Wij gaan er van uit, dat u een annuleringsverzekering heeft afgesloten en hanteren een annuleringskosten-regeling ongeacht of u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Wij raden u ten zeerste aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

 •  
 • ANNULERINGSKOSTEN

 • U heeft bij een boeking (volgens de wet) altijd twee weken bedenktijd tenzij er tussen de dag van boeking en de eerste dag van het arrangement minder dan 42 dagen liggen.

  • Bij annulering meer dan zes weken (42 dagen) voor aanvang van de reis wordt aan u 100% minus € 50,- (i.v.m. reserverings- en annuleringskosten verhoogd met 3% indien per credit card is betaald; dit laatste i.v.m. de commissie-kosten die wij aan de credit card maatschappij hebben moeten betalen) van het totaal betaalde bedrag teruggestort, tenzij u gebruik kunt maken van de 2 weken bedenktijd, te rekenen vanaf het moment van boeking.
  • Bij annulering  langer dan zes weken (42 dagen) voor aanvang van de reis wordt aan u 90% van het totaal verschuldigde bedrag teruggestort of met uw aanbetaling verrekend, indien de twee weken bedenktijd reeds zijn verstreken.
  • Bij annulering 28 tot 42 dagen vr aanvang van de reis  wordt aan u 60% van het verschuldigde bedrag teruggestort of met uw aanbetaling verrekend.
  • Bij annulering 14 tot 28 dagen vr aanvang van de reis wordt aan u 40% terugbetaald.
  • Bij annulering 7 tot 14 dagen vr aanvang van de reis wordt aan u 20% terugbetaald.
  • Bij annulering 2 tot 7 dagen vr aanvang van de reis wordt aan u 10% terugbetaald.
  • Bij annulering op de eerste dag  van het arrangement of op de dag daarvr kunt u geen aanspraak meer maken op terugstorting.

  U kunt, als u zelf verhinderd bent, altijd zonder extra kosten iemand anders uw plaats laten innemen.
  Boeking en annulering geschiedt per email of per post (bij annulering per post dit aangetekend doen i.v.m. de datum).

  HET ANNULERINGS-SERVICE ARRANGEMENT VAN LA LIGNE VERTE - VALAC
  U kunt bovenstaande annuleringskosten ook afkopen door bij ons het zgn. annulerings-service te boeken. Voor een toeslag van 15%  of 25% op de arrangementsprijs kunt u, zonder opgaaf van reden de bij ons geboekte tocht (dus niet uw reiskosten) annuleren. U krijgt dan altijd 100% van de prijs van uw arrangement zonder annuleringsservice terug. Aan dit annuleringsarrangement zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  1. U kunt annuleren tot op de dag voorafgaand aan de eerste overnachting van uw arrangement vr 18:00 uur of tot de 8ste dag voorafgaand aan de eerste overnachting. D.w.z. u kunt uw arrangement niet meer annuleren op de eerste dag van uw arrangement of tijdens het arrangement.
  2a. Een annuleringsservice tot op de dag voorafgaand aan de eerste overnachting van het arrangement kost u 25% van de prijs van het arrangement.
  Als u annuleert is dat de prijs van de service, en krijgt u 100% van de prijs van het arrangement binnen 2 weken teruggestort op uw rekening.
  Als u niet annuleert, krijgt u 50% van deze annuleringsservice binnen 2 weken terug en teruggestort op uw rekening. 
  2b. Een annuleringsservice tot 18:00 uur van de 8ste dag voorafgaand aan de eerste overnachting van het arrangement kost u 15% van de prijs van het arrangement.
  Als u annuleert is dat de prijs van de service, en krijgt u 100% van de prijs van het arrangement binnen 2 weken teruggestort op uw rekening.
  Als u niet annuleert, krijgt u 50% van deze annuleringsservice binnen 2 weken terug en teruggestort op uw rekening. 
  3. U dient La Ligne Verte per email  op de hoogte te (laten) brengen van de annulering en deze vr de vervaldatum/-en tijd te verzenden naar
  Contact.
  4. U kunt opzeggen zonder opgaaf van reden.
  5. Niet al onze tochten kunnen met dit annuleringsarrangement worden geboekt. Dit annuleringsarrangement is alleen van toepassing op budget, standaard en plus arrangementen in het gebied van de Grands Causses voor parties van maximaal 4 personen.
  6a. Voorbeeld: Als uw fietstocht incl. fietshuur en eventuele toeslagen € 1000,- bedraagt, kost dit fietsarrangement (inclusief annuleringsservice tot 18:00 uur van de 8ste dag voorafgaand aan de eerste overnachting van uw arrangement) € 1150,-. 
  Als u annuleert uiterlijk om 18:00 uur van de 8ste dag vr aankomst krijgt u €1000,- terug.
  Indien u niet of te laat annuleert krijgt u 50% van €150 = €75 terug
  6b. Voorbeeld: Als uw fietstocht incl. fietshuur en eventuele toeslagen € 1000,- bedraagt, kost dit fietsarrangement (inclusief annuleringsservice tot 18:00 uur van de 1ste dag voorafgaand aan de eerste overnachting van uw arrangement) € 1250,-. 
  Als u annuleert uiterlijk om 18:00 uur van de 1ste dag vr aankomst krijgt u €1000,- terug.
  Indien u niet of te laat annuleert krijgt u 50% van €250 = €125 terug

    

Boek nu hier uw reis

VALAC, het boekingskantoor van LA LIGNE VERTE

La Ligne Verte - VALAC bestaat sinds 1992 en is thans ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam als La Ligne Verte B.V. onder nummer 30275930. 
Het intracommunautair BTW-nummer: NL821652771B01.
Home U vindt ons op Facebook

Het Aanmeldingsformulier.

Privacyverklaring d.d. 25-05-2019

Na aanmelding sturen wij u een offerte. Wij controleren na uw goedkeuring van deze offerte eerst de beschikbaarheid van de kamers
en reserveren de kamers. Nadat alle kamers door ons zijn gereserveerd vragen wij de (aan)betaling te doen en daarna sturen wij u de  factuur tevens hotellijst van uw arrangement. Pas na ontvangst van de (aan)betaling is er sprake van een definitieve boeking.          Meer informatie over betaling en annulering.

De actieve vakantietochten van La Ligne Verte zijn in de regel op basis van half pension in karakteristieke hotelletjes en inclusief bagagevervoer. U krijgt de routebeschrijvingen, de kaarten en een folder met brochures als u op uw eerste hotel aankomt.

Om uw boeking te verwerken hebben wij enkele  vragen:

Maar vul eerst een juiste security-code in.
Anders gaat al uw werk verloren !

Security code:

Pas als de "verstuur formulier"-knop hiernaast oplicht (of de letters "Verstuur formulier" ietsje donkerder worden), gaat u hieronder verder met de vragen van het formulier. (Anders loopt u het risico alles weer opnieuw te moeten invullen!)

Als de knop niet oplicht, probeer dan eerst met de knop "Alles wissen" nog een keer of ververs de hele pagina door nmaal te klikken op de refresh-button helemaal boven in het scherm, naast het  veiligheids-slotje, links (voor Google Chrome) of rechts (voor Internet Explorer) in de url-balk (http://www.etc)

Het ververs-icoontje is zoiets als

 verversicoon


Voordat u het boekingsformulier invult, kunt u het beste eerst de verzend-code proberen te ontcijferen. Als u die juist heeft ingevuld, licht de knop "verstuur formulier" op. Daarna kunt u dan de rest van het formulier invullen. 

   


Als u de code niet goed kan lezen en de knop niet oplicht (een "0" lijkt erg op een "o", een "9" op een "g" en zo zijn er nog meer onduidelijkheden) kunt u om een nieuwe code vragen door op de verversknop te drukken rechts van de url-balk helemaal boven in deze webpagina, maar dan gaat helaas al het ingevulde verloren; vandaar dat u beter eerst een juiste verzendcode kunt intikken, voordat u de rest van het formulier invult.

 
Persoon 1
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
Telefoon thuis: (noodzakelijk als u met een credit card wilt betalen)
Telefoon werk:
Mobiele telefoon:
Lichaamslengte
(als u een fiets huurt):
Dieet (indien van toepassing):
Betaalwijze:
Geaccepteerde Credit Cards:
Als u met een Credit Card betaalt:

De prijzen op de Nederlandse pagina's zijn voor betalingen d.m.v. kostenloze overschrijving naar de bankrekening van La Ligne Verte BV. Voor betalingen met credit cards geldt een toeslag van 3% vanwege de commissie die de maatschappijen ons in rekening brengen.

Bank-to-bank betalingen d.m.v. overschrijving naar
La Ligne Verte BV.
Rekeninghouder: La Ligne Verte BV
Het IBAN nummer is:  NL51INGB0004482927  (000= 3 x een nul!)

Het BIC of SWIFT nummer is: INGBNL2A

Reisgenoten

 

Reiziger 2
Voornaam:
Achternaam:
Lichaamslengte (alleen als u ook een fiets huurt):
Dieet:

Reiziger 3
Voornaam:
Achternaam:
Lichaamslengte (alleen als u ook een fiets huurt):
Dieet:

Reiziger 4:
Voornaam:
Achternaam:
Body Length (alleen als u ook een fiets huurt):
Dieet:

Hotelkamer(s)

 Aantal   En-persoonskamer(s)
 Aantal   Twee-persoonskamer(s) met groot bed
 Aantal   Twee-persoonskamer(s) met twee aparte bedden (twin)
 Aantal   Drie-persoonskamer(s) (3 n-persoonsbedden waar mogelijk en anders: 1 groot bed + 1 n-persoons bed)

De tocht

  Check eerst of dit arrangement van deze trektocht beschikbaar is.
Eerste dag van de tocht:    (dd/mm/jjjj)
(Voor alle tochten is dit dag 1: uw dag van aankomst in de namiddag bij het eerste hotel voor uw eerste diner en overnachting.)
Laatste dag (na ontbijt van de laatste nacht!) van de tocht:  (inclusief de eventuele extra nachten; einde van uw tocht na ontbijt.)
Ja, ik wil dit arrangement verlengen met dag(en). Geef in de box "Overige opmerkingen" aan in welke plaats(en) u een extra nacht wilt boeken.

Fietsverhuur

  Fietsverhuur ( € 12 tot € 16 per dag voor hybride fietsen).
  Huur van een electrische fiets:  € 22 tot €26 per dag.
Borg: € 100. (Bij het ophalen van de fiets moet soms een borg van € 100 betaald worden)
Aantal Damesfietsen met lage stang (Lage stang: indien voorradig):
Aantal Damesfietsen met halfhoge stang (sportief):
Aantal Herenfietsen: 
Aantal Kinderfietsen:
Aantal Electrische fietsen: 

Overige opmerkingen


Bevestiging van de boeking:

Ja, ik bevestig de boeking van bovengenoemde hoteltocht.
 
Indien er sprake is van fietshuur: Ja, ik ga akkoord met de hier genoemde voorwaarden
 
Ja, ik heb gelezen en verklaar mij akkoord met de algemene voorwaarden, waaronder de annuleringsvoorwaarden van
      La Ligne Verte ~ Vacances la Carte.
 
Ja, ik zal (elders) een annuleringsverzekering afsluiten.
 
Ja, ik wens gebruik te maken van het annuleringsarrangement van valac en betaal dus een toeslag van 4%. Deze optie is alleen van toepassing op onze budget, standaard en plus-arrangementen in het gebied van de Grands Causses; zie ook de algemene voorwaarden.
 

Ja, ik doe een aanbetaling van ongeveer 10% (indien de eerste nacht verder dan 6 weken van nu valt) 
Ja ik betaal de gehele reissom in n keer.
 De (aan)betaling is: (U kunt nu kiezen)
 Een aanbetaling van 10%    €
  (indien de eerste nacht later dan 6 weken gerekend vanaf vandaag valt) of
 De gehele reissom ten bedrage van:  €
  (indien de eerste nacht binnen 6 weken vanaf vandaag valt)
.

Ja, ik betaal door middel van een bankoverschrijving

Ik zal de (aan)betaling overschrijven naar
ING-bankrekening (IBAN)
NL51INGB0004482927  (000= 3 x een nul!) ten name van La Ligne Verte B.V.   
Dufaystraat 5-II
1075 GR Amsterdam.

ING BANK
IBAN number: NL51INGB0004482927
BIC number: INGBNL2A.

Ja,  ik betaal met een credit card (VISA of  MASTERCARD). Ik weet dat ik een toeslag van 3% betaal op de prijzen zoals vermeld in de website. Wij zullen u een email sturen met een link-to-pay (Paysquare/INGENICO). Wij hebben uw kaartgegevens niet nodig.
(Indien de eerste nacht van de tocht meer dan 6 weken na vandaag plaats vindt, doet u een aanbetaling van 10%, tenzij anders is overeengekomen. Indien de eerste nacht minder dan 6 weken vanaf vandaag plaatsvindt,  betaalt u de totale reissom. 5 weken vr de eerste overnachting sturen wij u een tweede link-to-pay voor het saldo.)


Vergeet niet uw naam en email-adres in te vullen alvorens dit formulier te verzenden! Zonder deze gegevens kunnen wij u niet antwoorden.

Uw naam:   
Uw email-adres:       Belangrijk !
 
Ga nu hier terug naar de Security-code om het formulier met de "verstuur_formulier"-knop (rechts van de security-code) te verzenden.